Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos renginys Ilzenbergo dvare. Renginio metu virtuvės šefai kartu su dalyviais ruoš patiekalus „open cooking“ principu – dalinsis kūrybos procesu, technikomis, tvarumo principais ir sezoniškumo svarba. Dalyviai bus suskirstyti į grupes pagal meniu kategorijas: gėrimai, užkandžiai, karštieji patiekalai, desertai ir kt.
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.